30 Eylül 2016 Cuma

Pepper Time

Peppertime

Pepper Time Zayıflama

Pepper Time Doğal Form ve Zayıflama Hapı

Bu ürün 5 yıl önce acı biber hapının ekstrelerinin karışımı ile hazırlanmış doğal bir form ürünüdür. İçeriğindeki etken olan bir çok madde sayesinde kısa süre içerisinde Kilo vermenize ve kilonuzu korumaya yardımcı olur.

Orjinal Pepper Time hakkında bilgiler.

Orjinal Pepper Time hapı her yerde satılmamakla beraber türevleri ve sahteleri piyasa da bol miktarda bulunmaktadır.Orjinal Pepper Time hakkındaki makalemizi aşağıda okuyabilirsiniz. Pepper Time Hapı yenilendi

Ürünümüzün içeriği değiştirilmeden yeni ekstraklar eklenerek daha etkin hale getirildi. Tıp alanında da yağ tutucu olarak kullanılan bir çok bitkisel ürün bulunmaktadır. Bunlardan bazıları yeşil çay ve mate'dir. Obeziteyi tedavi amaçlı kullanılan mate, yağ tutucu özelliği sayesinde vücuttaki fazla su ve ödemin atılmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda vücudunuzdaki toksinlerden arınmanıza da yardımcı oluyor.

Mate Yaprağı Hakkında Wikipedia Bilgisi

Yerba mate (Ilex paraguariensis), çobanpüskülügiller familyasından bir bitki türüdür.
İçeriğinde potasyum, magnezyum ve manganez bulundurmaktadır.[1] Hafif uyarıcı etkisi varsa bile çay ve kahvenin yanında çok düşük kalmaktadır. İştah kesme ve diüretik özelliği bilinmektedir. İçecek bitkinin öğütülmüş toz halinden hazırlanır. Genelde kendisine has kabında, mate tozunun üzerine sıcak su döküldukten sonra kendine has elekli pipeti ile içilmektedir. Aynı tozun üzerine defalarca (3-10) sıcak su döküp içmek mümkündür. Sütle karıştırıp içmek de mümkündür; genelde çocuklara bu şekilde verilmektedir. Güney Amerika'da çok popüler bir içecektir. Kuzey Amerika'da ise genelde kahve alışkanlıklarını bırakmak isteyenler ve zayıflama çayı olarak kullanılmaktadır. Arjantinli Che Guevara'nın astımına karşı sürekli tükettiği bilinir. 
Kaynak : Wikipedia
https://tr.wikipedia.org/wiki/Yerba_mate

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder